Logo

Skupina AGEL je najúspešnejším poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

Médiá

Spoločnosť AGEL sa stala Najzamestnávateľom roka tretíkrát za sebou

27.1.2023

Excelentný úspech dosiahla spoločnosť AGEL. V prestížnej ankete Najzamestnávateľ v kategórii Nemocnice a zdravotná starostlivosť zvíťazila v silnej konkurencii tretíkrát po sebe. Anketu už 11. krát zorganizoval pracovný portál Profesia.sk a o víťazoch rozhodlo vyše 119-tisíc platných hlasov. Do 11. ročníka ankety bolo nominovaných 25 spoločností v každej kategórii. Spoločnosť AGEL zaznamenala za posledné roky obrovský vzostup, v ankete porazila aj stabilných veľkých hráčov v tejto ankete.

,,Trojnásobné víťazstvo je obrovským ocenením práce všetkých našich kolegov. Práve oni sú pre nás tí najdôležitejší, tí, bez ktorých by naša spoločnosť nebola tým, čím je. Víťazstvo je pre nás veľkou odmenou, ale aj obrovským záväzkom. Veríme však, že nás toto ocenenie bude posúvať neustále vpred a že sa nám podarí presvedčiť čo najviac mladých študentov, že zostať na Slovensku sa oplatí a má to zmysel.“ uviedla HR manažérka spoločnosti AGEL Mgr. Katarína Dovinová. Spoločnosť AGEL sa môže pochváliť aj tým, že sa v jej radoch nachádzajú zdravotníci, ktorí sú jednej nemocnici verní 45 aj 50 rokov.

Podľa vyjadrenia organizátorov trh práce aktuálne zaznamenáva veľký rast, v kategórii Nemocnice a zdravotná starostlivosť hlasovali najmä ženy, a to z Nitrianskeho a Košického kraja. Najatraktívnejšie hodnotené boli benefity – nadštandardná  zdravotná starostlivosť a zľavy na produkty a služby. Dôvody, prečo považujú hlasujúci spoločnosti za najlepšie sú kvalitné služby či produkty a dobré meno spoločnosti. Spoločnosť AGEL hlasujúci ocenili  najmä z pohľadu kolektívu a ľudí, dobrého mena spoločnosti a kvalitných služieb.

Skupina AGEL je najúspešnejším súkromným poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe. Skupina prevádzkuje v Čechách a na Slovensku sieť 27 nemocníc, celkovo sa v jej portfóliu nachádza takmer stovka spoločností a zamestnáva  cca 15 000 zamestnancov, z toho na Slovensku približne 6 000 zamestnancov.

zpět na novinky

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL