Logo

Skupina AGEL je najúspešnejším poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

Médiá

SFZ ocenil prácu zdravotníkov v prvej línii nezvyčajným darčekom. Zdravotníci siete AGEL navštívia kvalifikačné zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie

2.9.2021

Vyše roka zdravotníci nasadení v prvej línii nemali ani pomyslenie na oddych, dovolenku, alebo svoje súkromné aktivity. Na prvom mieste bolo zdravie pacientov a boj s koronavírusom v dvoch mimoriadne náročných vlnách pandémie. Zamestnanci siete AGEL počas uplynulého obdobia spolupracovali so Slovenským futbalovým zväzom, podieľali sa na pravidelných testovaniach hráčov futbalových klubov a ich funkcionárov, ako aj všetkých reprezentačných tímov od mužskej až po mládežnícke. S cieľom, aby sa aj šport mohol vrátiť aspoň z časti do režimu spred obdobia pandémie. SFZ teraz prišiel s milým nápadom, ako vyjadriť lekárom, sestrám i ostatným zdravotníckym pracovníkom poďakovanie a venoval im voľné vstupenky na zápasy kvalifikácie slovenskej reprezentácie s Chorvátskom a s Cyprom.

Dva zápasy o postup na Majstrovstvá sveta vo futbale 2022 v Katare sa uskutočnia v Bratislave na národnom futbalovom štadióne v sobotu a v utorok. „Sme veľmi milo prekvapení týmto darom a s vďakou sme lístky ponúkli kolegom, ktorí určite za posledné obdobie nemali čas ani možnosť sa venovať svojej futbalovej záľube. Je to skvelá forma poďakovania, ktorá ich motivuje do ďalšej práce. A tiež budú môcť ako zdravotníci posúdiť a vidieť na vlastné oči reálne protiepidemické opatrenia v zahraničí, ich prax v uplatňovaní a dodržiavaní,“ uviedol za AGEL SK riaditeľ Nemocnice AGEL Komárno a dlhoročný futbalový rozhodca i funkcionár Miroslav Jaška.

„Dlhodobá spolupráca Slovenského futbalového zväzu a slovenskej časti skupiny AGEL, ktorá je najúspešnejším poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe, sa prejavila aj počas posledného vyše ročného obdobia, najviac zasiahnutého pandémiou vírusu COVID-19.  Služby pracovísk AGEL opakovane využívali všetky naše reprezentačné tímy, od áčka po mládežnícke výbery vrátane ženských družstiev, ale aj kluby našich súťaží, rozhodcovia i funkcionári a Slovenský futbalový zväz oceňuje vysokú profesionalitu, prístup a výkonnosť pracovníkov partnerskej spoločnosti. Preto sme sa ako prejav uznania a poďakovania rozhodli poskytnúť svojmu partnerovi, skupine AGEL, vstupenky na septembrové kvalifikačné stretnutia Slovenska v Bratislave proti Chorvátsku a Cypru,“ uviedol prezident SFZ Ján Kováčik.

zpět na novinky

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL