Logo

Skupina AGEL je najúspešnejším poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

Médiá

Spoločnosť AGEL sa stala Najzamestnávateľom 2020 v kategórii Nemocnice a zdravotná starostlivosť

29.1.2021

Zdravotnícka sieť AGEL zvíťazila v prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2020 v kategórii Nemocnice a zdravotná starostlivosť. Anketu už deviatykrát zorganizoval pracovný portál Profesia.sk a hlasovalo v nej vyše 100-tisíc ľudí. Do deviateho ročníka bolo nominovaných 237 spoločností. Víťazi boli vyhlásení v desiatich kategóriách. Spoločnosť AGEL zaznamenala od vlaňajška, kedy sa umiestnila v prvej desiatke, obrovský vzostup a porazila aj stabilných veľkých hráčov v tejto ankete.

Pandémia koronavírusu ovplyvnila aj slávnostný galavečer, ktorý sa kvôli protipandemickým opatreniam konal  online formou. ,,Sme nesmierne šťastní, víťazstvo nás veľmi potešilo. Úprimne ďakujeme všetkým našim kolegom, ktorých hlavnou zásluhou je, že sa nám podarilo umiestniť na najvyššej priečke. Oni sú pre nás tí najdôležitejší, tí, bez ktorých by naša spoločnosť nebola tým, čím je. Veľmi si vážime každého jedného nášho zamestnanca bez ohľadu na jeho pozíciu či zdravotnícke zariadenie, v ktorom pracuje. Víťazstvo je pre nás aj obrovskou motiváciou a záväzkom do budúcna,“ uviedla riaditeľka odboru ľudských zdrojov AGEL SK a.s. Mgr. Dana Križankovičová.   

Podľa vyjadrenia organizátorov ankety patrili medzi hlavné faktory, ktoré v minulosti ovplyvnili hlasujúcich, najmä služby, sila značky, dobré meno spoločnosti či príjemné pracovné prostredie. V roku 2020, kedy na celom svete vypukla pandémia, sa rozhodovanie ľudí zmenilo. Po novom sa prioritou pri rozhodovaní stal pracovný kolektív, dobré meno spoločnosti, pracovná istota, kvalitné služby a nakoniec sila značky. „Je cítiť, že ľudí dnes viac zaujíma pocit istoty. Výsledky nám ukázali, že ľudia oceňujú istotu z udržania zamestnania a pracovného kolektívu,“ zdôraznila výkonná riaditeľka spoločnosti Profesia Ivana Molnárová.

Skupina AGEL je najúspešnejším súkromným poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe. Skupina prevádzkuje v Čechách a na Slovensku sieť 27 nemocníc a ďalšie tri desiatky zdravotníckych spoločností a zamestnáva 13,5 tisíc zamestnancov,  z toho na Slovensku je to približne 4 500 zamestnancov.

zpět na novinky

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL