Logo

Skupina AGEL je najúspešnejším poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

Médiá

Prvé bábätko v sieti nemocníc AGEL sa narodilo v prvej minúte Nového roka

1.1.2020

Nový rok im priniesol ten najkrajší dar – nový prírastok do rodiny. Vo viacerých nemocniciach, patriacich do siete AGEL, sa v priebehu prvých hodín nového roka tešili maminky z narodenia svojich bábätiek. Tie budú mať vo svojom dátume narodenia magické číslo, a to 1.1. 2020. Najviac sa poponáhľala malá Viktória Lévaiová, ktorá sa narodila v Nemocnici Komárno už v prvej minúte nového roka.

Dievčatko má 45 centimetrov, váži 2570 gramov a obe sú aj s maminkou Norou v poriadku. Malá slečna sa vypýtala na svet o dva týždne skôr, presne na Silvestra začala mať 34-ročná mamička pôrodné bolesti a priviezli ju do nemocnice. Malá Viktória prišla na svet cisárskym rezom a doma ju čakajú ešte štyria súrodenci. Rodina z Kolárova tak  Nový rok 2020 začala už ako sedemčlenná, všetci doma sa na príchod malej sestričky a dcérky tešia. 

Pätnásť minút pred 4. hodinou ráno sa v Nemocnici Košice – Šaca prihlásilo na svet ďalšie dievčatko – Sofia. Má 46 cm a 2680 gramov a jej rodičia žijú v Medzeve.

Až za vidna privítali prvé bábätko v Nemocnici Levice. Chlapček Csaba sa narodil presne o 7.30 hod, meria 49 cm a váži 3200 gramov.

V Nemocnici Krompachy je prvým tohtoročným novorodencom chlapček, ktorý sa narodil až 02.01.2020 o 5:25 hod.

zpět na novinky

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL