Logo

Skupina AGEL je najúspešnejším poskytovateľom zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

Médiá

Výcvikový kemp brankárov SZĽH za účasti reprezentačného lekára Ota Lobodáša

25.10.2019

Už túto nedeľu 27. októbra sa v Dolnom Kubíne zíde 34 brankárov a 2 brankárky do 18 rokov, ktoré sa pod vedením desiatich odborníkov zúčastnia výcvikového kempu zameraného na rozvoj zručností jednotlivca. Intenzívny kemp bude trvať až do utorka 29.októbra a záštitu nad podujatím má Slovenský zväz ľadového hokeja a bývalý brankár a majster sveta z Göteborgu Ján Lašák.

V realizačnom tíme opäť nebude chýbať ani lekár MUDr. Oto Lobodáš, MPH, riaditeľ AGEL Clinic v Bratislave, ktorý športovou medicínou žije aj po pracovnej dobe.

Doktor Lobodáš sa aktuálne venuje doplnkovému štúdiu so špecializáciou na oblasť športového lekárstva. Ním pokračuje vo svojom medicínskom vzdelávaní, ktoré začal ešte v roku 1994. „Keďže mám záľubu v hokeji a hokejbale, vnímam moju účasť v realizačnom tíme ako spojenie vášne pre tento šport a pre medicínu. Je mi cťou, že ako športový lekár mám príležitosť spoznať množstvo zaujímavých ľudí a zároveň aktívne pôsobiť v oblasti telovýchovného lekárstva", uviedol Lobodáš.

Sme radi, že sa do takýchto projektov pravidelne zapája aj predstaviteľ spoločnosti AGEL a veríme, že podpora mladých talentov bude mať aj v budúcnosti miesto vo svete profesionálneho športu.

zpět na novinky

Kontakt pre médiá

Mgr. Eva Peterová, hovorkyňa AGEL SK

Mgr. Eva Peterová
hovorkyňa AGEL SK
hovorca@agel.sk

Kontakt neslúži na objednávanie pacientov na vyšetrenie, očkovanie, testovanie a zasielanie výsledkov vyšetrení.

Kontakty na všetky spoločnosti a zdravotnícke zariadenia Skupiny AGEL nájdete v zozname spločností Skupiny AGEL